Selecteer een pagina

WorkRelax is een holding maatschappij die zich tot doel heeft gesteld om bij te dragen aan de Nederlandse economie door te investeren in zowel IT kennis (gericht op de zakelijke markt) als kleinschalige recreatie (gericht op de consumenten markt). WorkRelax ontplooit als holding activiteiten welke ondersteunend van aard zijn op het gebied van investeringen, middelen, administratie en beleid. Op dit moment zijn er vier werkmaatschappijen. 

Verantwoord ondernemen

WorkRelax is een holding maatschappij en eigendom van een familie die zich tot doel heeft gesteld om bij te dragen aan de Nederlandse economie door te investeren in zowel IT kennis (zakelijke markt) als kleinschalige recreatie (consumenten markt). WorkRelax ontplooit als holding activiteiten welke ondersteunend van aard zijn op het gebied van investeringen, middelen, administratie en beleid. Op dit moment zijn er vier werkmaatschappijen. WorkRelax heeft als algemene doelstelling om haar activiteiten winstgevend uit te voeren en zo een financieel gezonde onderneming te bewerkstelligen. Dit wordt gerealiseerd door het spreiden van risico’s en het behalen van gezonde resultaten.

 

Onze naam

De naam WorkRelax is ontstaan uit het idee om twee ogenschijnlijk tegenstrijdige zaken te combineren. De naam WorkRelax heeft enerzijds te maken met onze visie op werk en ontspanning en anderzijds met het type werkzaamheden welke binnen de holding worden ontplooit. Wat betreft visie op werk heeft het te maken met de combinatie van hard werken en tegelijkertijd ontspannen, met het behalen van goede resultaten en tegelijkertijd intensief genieten van dat wat er bereikt is en tenslotte met het belang van een baan en tegelijkertijd het relativeren van werk. De naam heeft ook te maken met de activiteiten die worden uitgevoerd binnen de holding aangezien er zowel zakelijke dienstverlening alsook recreatieve activiteiten onder vallen. 

Visie en Principes

Vanuit WorkRelax willen we investeren en beheren. Onze middelen willen we aanwenden om onze economie en samenleving te ontwikkelen. Dit willen we doen op een verantwoorde manier. Vandaar dat beheren een belangrijk aspect is in onze visie, bewust en verantwoord omgaan met de dingen die ons gegeven zijn. 

 In ons handelen staan er 3 principes centraal: 

– Verantwoording: We leggen op verschillende manieren verantwoording af over onze activiteiten

– Balans: We zoeken balans tussen onze aandeelhouders en medewerkers.

– Overtuiging: We voeren al onze activiteiten vol overtuiging uit.

Den Haag

Kerketuinenweg 79
2544CZ Den Haag

Harderwijk

Nobelstraat 22
3846CG Harderwijk

‘s-Gravenzande

Dijckerhoek 8B
2692GZ ‘s-Gravenzande